Samen met 350.000 andere enthousiastelingen aan de slag!

Foto: NLDoet

De grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLdoet, komt er weer aan! Wanneer vraag jij je af? Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart.

Vorig jaar waren er landelijk maar liefst 350.000 mensen actief bij meer dan 9200 klussen. Ook in de Gemeente Breda gaan veel mensen aan de slag bij één van de 65 klussen die Bredase maatschappelijke organisaties en buurtinitiatieven hebben aangemeld op www.nldoet.nl. Maatschappelijke organisaties die nog een leuke klus of activiteit hebben, kunnen deze nog op de site van NLdoet plaatsen

Doe mee!

Vind je het leuk om actief bezig te zijn, een gezellige dag te hebben en clubs en organisaties in Breda te helpen, meld je aan via de website  www.nldoet.nl. Voorbeelden van klussen zijn de tuin opknappen van Buurthuis Geeren Noord, schilderen bij kinderboerderij De Sik, sjouwen en gezellig eten bij Scouting ’t Ginneken.

Breda Actief

Dit is het vijfde jaar dat collega’s van Breda Actief verspreid over de stad meedoen, zoals bij de Meet & Great voor vluchtelingen en bij het Mondiaal Centrum. Marije, adviseur bij Breda Actief: “Geweldig om tijdens deze dagen te zien dat zoveel mensen op allerlei plekken in Breda de handen uit de mouwen steken. Het is gezellig, de sfeer is goed, je leert nieuwe mensen kennen. Je gaat altijd met een goed gevoel naar huis”.

Bredavoorelkaar

In de Gemeente Breda is vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk gebundeld op één online vacaturebank: www.bredavoorelkaar.nl. Hier vind je leuke eenmalige klussen én structureel vrijwilligerswerk op allerlei gebieden. Er staan meer dan 500 vacatures op en er staan ruim 400 vrijwilligers aangemeld die graag iets willen doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen