Paasactie WEURO 2017: zoek jij mee?

Foto: WEURO 2017 Breda

Met nog minder dan 100 dagen te gaan, organiseren de zeven speelsteden van UEFA Women’s EURO 2017 iedere vrijdag een Football Friday. Met allerlei activiteiten warmen de speelsteden op deze manier elke vrijdag heel Nederland op voor het EK voetbal voor vrouwen, dat plaatsvindt van 16 juli tot en met 6 augustus. Op Goede Vrijdag (14 april) worden in alle speelsteden speciale WEURO voetbaleieren verstopt.

Deze keer geen paaseieren, maar speciale WEURO voetbaleieren. Een actie waardoor de deelnemers kennismaken met de speelstad en bovendien kans maken op gratis tickets voor één van de 31 wedstrijden. In Breda liggen vijf paaseieren verstopt. Via hints op de website weuro2017 en alle social media kanalen van WEURO2017 wordt om 10.00 uur de zoektocht naar de voetbaleieren gelanceerd. In elk ei zitten vouchers verstopt voor twee gratis tickets voor een wedstrijd in de betreffende speelstad. Door op social media een selfie met het ei te posten – met de hashtag #WEURO2017 – wint degene die een ei als eerste vindt twee gratis tickets.

UEFA Women’s EURO (WEURO) 2017 is voor het eerst in Nederland en wordt met zestien deelnemende landen het grootste Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen tot nu toe. De zeven speelsteden zijn: Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. De openingswedstrijd vindt 16 juli plaats in Utrecht en de finale is 6 augustus in Enschede. Kijk voor meer info op www.weuro2017.nl.

Reacties