Koningsdag 2017 bij Belcrum Beach

Craig The Flamenco Thief
Foto: Belcrum Beach

Recyclen en duurzaamheid, Belcrum Beach vindt het belangrijk en doet er veel aan. Een vrijmarkt past daar natuurlijk uitstekend bij. Op Koningsdag 27 april kun je tussen 10 en 18 uur schuifelen langs stands, kleedjes en kofferbakken om te zien of er nog iets van je gading bij zit.

Zelf spullen verkopen? Ook dat kan. Er zijn nog een paar plekken. Mail naar [email protected] en je hoort of je nog op het strand terecht kunt. Want wat is er leuker dan samen met je vrienden achter een kleedje plaatsnemen en je overbodige spullen aan anderen verkopen.

De dag wordt afgesloten met Craig The Flamenco Thief. Deze Engelsman uit Bristol speelde meer dan 500 shows in vier jaar. Niet alleen in Europa, maar ook in Zuid-Amerika, Azië en Afrika trad hij op. Dat belooft een mooi feestje te worden op het strand. Zelf omschrijft Craig zijn muziek als een mix van dansbare Gypsy-swing, rumba, balkan-beats en flamenco gitaar. Als jullie een worst offeren aan Clara voor het mooie weer, doet Belcrum Beach de rest.

Belcrum Beach vind je aan Veilingkade 12A, 4815HC BREDA. Het strand is bij mooi weer open op woensdag en donderdag tussen 12 en 18 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 10 en 22 uur. Check de Facebookpagina voor de laatste updates.

Reacties