Openingstijden supermarkten tijdens Koningsdag

Foto: redactie
Toch nog trek in een oranje tompouce of ben je simpelweg wat boodschappen vergeten? Hier zie je hoe laat precies je terecht kunt bij de Nederlandse supermarkten op Koningsdag.
Nieuws.nl zet de openingstijden voor je op een rij.

Jumbo

Op dit moment heeft de supermarktgigant Jumbo welgeteld 580 winkels in Nederland. De exacte openingstijden van de Jumbo winkels en Pick-up Points bij jou in de buurt vind je hier. Vul het adres, de postcode of plaatsnaam in en de tijden komen tevoorschijn.

Lidl

Dit jaar bereikt supermarkt Lidl een jubileum van twintig jaar. Om dat te vieren is de Lidl gewoon geopend op Koningsdag en kun je onder andere voor slechts één eurootje vier tompoucen halen. Mooi meegenomen! De openingstijden van de Lidl’s verschillen per locatie.

Albert Heijn

Momenteel beschikt de Albert Heijn over 956 winkels en is en blijft daarmee ook de grootste supermarkt van Nederland. Benieuwd naar de exacte openingstijden van jouw dichtsbijzijnde AH op Koningsdag? Kijk dan hier.

Aldi

Doe jij je boodschappen graag bij de Aldi? Klanten kunnen voor specifieke Aldi-vestigingen de openingstijden op Koningsdag bekijken via de website. Er staat precies aangegeven per winkel wanneer je de Aldi binnen kunt lopen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen