Schuif met je hart aan gezellige koffietafel

Foto: Stichting met je Hart

Schuif aan en help ons de langste koffietafel van Breda te realiseren! Betrokken bewoners zijn van harte welkom om verbindingen te leggen in de buurt.

Op zondagochtend 21 mei van 11.00 tot 13.00 uur in het park aan de Croystraat, aan de voorzijde van Woonzorgcentrum Thebe, staan de tafels en koffie klaar. Stichting met je hart ging eind 2015 in Breda van start met een enthousiast vrijwilligersteam! Goed om te kunnen constateren dat 1,5 jaar na de start – ook in Breda – de zo gewenste ‘oproep tot verbinding’ volop gehoor krijgt. Een paar feitjes:

  • In waardevol contact met rond de 100 kwetsbare zelfstandig wonende ouderen
  • Actief in de wijken IJpelaar, Overakker, Ginneken, Zandberg en stukje Centrum
  • Realisatie van gemiddeld 5 waardevolle ontmoetingen per maand
  • Realisatie van minimaal 8 waardevolle ontmoetingen per persoon per jaar
  • Vaste stamtafels in 4 Bredase restaurants én meerdere stamtafels ‘in oprichting’
  • Enthousiast vrijwilligersteam dat zich structureel inzet met heel hun hart
  • Fantastische relatie met de lokale horeca, maar liefst 34 restaurants en 6 kleine (horeca)ondernemers deden eind 2016 mee aan de restaurantcampagne EET met je hart (6 weken lang, vragen onze restaurants 1 euro extra op tafelrekening)

Met je hart organiseert structureel waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare ouderen. Zelfstandig wonende ouderen die gevoelens van eenzaamheid kennen. Wij slaan een brug tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Wij zorgen dat mensen er voor elkaar kunnen zijn en elkaar ontmoeten.

In dit kader dekken wij i.s.m. studenten van de NHTV op zondag 21 mei a.s. een gezellige koffietafel, en roepen wij u als betrokken bewoners op om in grote getale aan te schuiven en de verbinding te leggen in uw buurt!

Reacties