Tijn heeft er LA(C)K aan, jij ook?

Vorig jaar tijdens Serious Request was een held geboren. Klein van stuk, maar daden zo groot. Nederland leerde Tijn van Kolsteren kennen. Een dapper 6-jarige jongetje die ondanks zijn ziekte anderen wilde helpen. Mede dankzij zijn inzet werd een mega bedrag opgehaald voor Serious Request.

En nu komt Tijn weer in actie. Om geld in te zamelen voor Stichting Semmy (zie Facebook). Voor onderzoek naar hersenstamkanker is een bedrag van €1.000.000 nodig. Een geweldige gebaar van de kleine held. Want wat het onderzoek ook oplevert, voor Tijn komt het te laat. Hij is namelijk ongeneeslijk ziek.

Een van de acties namens Tijn is ontstaan uit zijn actie bij Serious Request. Door nagels te lakken haalde hij en heel Nederland 2,5 miljoen euro op. Aangezien IKEA een meubelserie die LACK heet werd de link snel gelegd. Van woensdag 7 tot en met zondag 11 juni doneert IKEA €1,- voor elk verkocht LACK product.

De LAK door Tijn actie haalde de afgelopen weken de landelijke media door onder andere een column van Youp van het Hek in het NRC, aandacht bij TV programma’s Lekker Laat en RTL Late Night en bedrijven zoals Ziggo, IKEA, Heineken, Vodafone, ABN AMRO, Philips en Peugeot zich hard maken voor deze actie.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen