Kindcentrum Zandoogjes bestaat 10 jaar

Foto: Amarant Groep

Kindcentrum Zandoogjes bestaat 10 jaar! Dat gaat gevierd worden met de kinderen en hun ouders op 21 juni. In de ochtend is er vanaf 9.30 een muzikale optocht door de wijk Westerpark. In de middag vinden er diverse feestelijke activiteiten plaats, in en rond het gebouw aan de Zandoogjes 9 in Breda.

Kindcentrum Zandoogjes is 10 jaar geleden opgezet als samenwerkingsverband tussen de Amarant Groep, Kober kinderopvang en Vitalis College. Met als visie dat verschillende groepen gebruikers elkaar in het gebouw kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren. Die opzet is geslaagd: al 10 jaar vindt er een succesvolle kruisbestuiving plaats tussen de drie organisaties. Het 10-jarig bestaan vormt een mooie aanleiding om dit te vieren, samen met kinderen, ouders en netwerkpartners.

Veilige omgeving

Sandra Elings, manager Amarant Groep: “Zandoogjes biedt een veilige omgeving waarin iedereen met en van elkaar mag leren: kinderen met en zonder beperking, studenten van Vitalis maar ook volwassenen met een lichte verstandelijke beperking doen hier werkervaring op. We zijn trots op wat we samen hebben bereikt en zetten deze koers graag voort in de toekomst.”

Zandoogjes Breda jubileum

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen