Ed staat deze week in de spotlight

Foto: Dierenopvang Breda
Onze Eddy spendeert het liefst de hele dag in het zonnetje. Hij is nu dan ook enorm in zijn nopjes met het tropische weer in ons koude landje. Toch is onze zonaanbidder tegenwoordig ook druk met werken. Twee keer per week gaat hij namelijk mee met Dutch Cell Dogs, waar hij een halve dag traint met zijn persoonlijke coach.
Naast deze leerzame werkzaamheden heeft Eddy ook verschillende vrouwelijke relaties te onderhouden in de opvang. Hij heeft meerdere knappe dames om zijn pootje gewonden die stuk voor stuk dagelijks met hem willen spelen. “Die heeft vast geen puf meer over aan het eind van de dag”, horen wij je denken, maar we noemen hem niet voor niets Ed Raket! Hij heeft energie voor 10 en blijft graag bezig.
Nu met de hitte is hij toch wel meer van het chillen: zonnetje, zwembadje, balletje, knuffeltje. Hij zoekt dan ook een nieuw paradijs waar hij mag genieten van het zonnetje samen met een leuke baas, en wie weet een gezellig honden-vriendinnetje. Zoek jij nog een maatje om mee te spelen, trainen en chillen? Zoek dan niet verder en neem contact op met de opvang!

Plaatsingsinformatie

Na het delen van onze kennis over het door u gekozen dier, wordt er een plaatsingscontract met u opgesteld. Aan de plaatsing zijn voorwaarden verbonden. In het kort komen die er op neer dat u:

  • Goede zorg verleent aan het dier
  • Het dier niet doorverkoopt
  • Niet fokt met het dier
  • Nazorg krijgt op de verzorging van het dier en het verloop van de plaatsing
  • Het dier kunt terugbrengen als plaatsing na proberen van alle mogelijke maatregelen echt niet slaagt

Contact met dierenopvang

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen