X-kids ZomerVibes!

Foto: Breda Actief

Kinderen kunnen in de laatste week van de zomervakantie weer rekenen op een sportief avontuur tijdens X-kids ZomerVibes van Breda Actief. De gratis vakantieactiviteiten, georganiseerd door de sportcoaches van de organisatie, vinden plaats op dinsdag 22 augustus en woensdag 23 augustus. In totaal zijn er vijf toffe activiteiten!

Vier activiteiten zijn in de buurt en één activiteit vindt plaats bij Belcrum Beach en Pier 15. Er staan nieuwe en stoere activiteiten op het programma.

Op dinsdag 22 augustus kunnen kinderen uit vier gratis activiteiten kiezen: Waterdag, De Tennisspelen, De Ninja Games en De Zomerspelen. Alle kinderen uit Breda krijgen zo de kans om een keer iets nieuws te proberen in de vakantie. De Waterdag wordt georganiseerd in samenwerking met Social Work. Tijdens deze dag staan, bij basisschool Het Noorderlicht, alle spelletjes natuurlijk in het teken van water. Tijdens de Tennisspelen, die samen met tennisvereniging Markant worden georganiseerd, kunnen kinderen rekenen op een geweldige tennismiddag op de velden van Markant. De Zomerspelen zijn in en rondom Cruijff Court Kesteren met verschillende sporten en spelletjes. En tot slot wanen kinderen zich echte ‘ninjawariors’ aan de gymzaal aan de Elandstraat tijdens de Ninja Games. Alle activiteiten zijn van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Voor de echte ‘ZomerVibes’ moet je natuurlijk op het strand zijn. Op woensdag 23 augustus kunnen kinderen dan ook naar Belcrum Beach en Pier15 komen. Deze dag is groter opgezet voor kinderen uit heel Breda. In samenwerking met basketbalvereniging Barons, Parkour Breda, Sup en Fun, WaPaMa kunnen kinderen rekenen op gave, nieuwe en stoere activiteiten. Zo kunnen zij freerunnen op echte freerunoefentoestellen, meedoen met een circusactiviteit en een activiteit op het water. Voor dit onderdeel is een zwemdiploma verplicht.

Het volledige programma X-kids ZomerVibes is te vinden op de website van Breda Actief. Kinderen die zeker willen zijn van een plekje melden zich aan via www.breda-actief.nl/x-kids. Let op: bij Belcrum Beach is voor één activiteit een zwemdiploma verplicht!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen