Ondernemers slaan handen ineen voor verkiezing Beste Binnenstad

Foto: Gemeente Breda

Breda is in de race voor de titel Beste Binnenstad 2017-2019. Het ondernemersfonds, lokale media en de gemeente slaan de handen ineen om Breda de komende weken van haar beste kant te laten zien in deze wedstrijd.

18 professionals in de jury van ‘Beste Binnenstad’ beoordelen Breda op verschillende aspecten, zoals samenwerking, bereikbaarheid, winkelen, cultuur, evenementen, vastgoedontwikkeling en duurzaamheid. Via de kanalen van mediapartners zoals InBreda en Stappen en Shoppen Breda wil Breda de diversiteit van de stad op deze onderwerpen onderstrepen. Zo schrijft Stadsblog InBreda een fotowedstrijd uit voor de cover van het bidbook en produceert Stappen & Shoppen Breda vlogs over de binnenstad. Gezamenlijk verzorgen deze partners vanaf eind juli een website waarop alle foto’s, vlogs en documenten komen: www.bredavoorbestebinnenstad.nl.

Eind augustus wordt bekend of Breda samen met een van de andere genomineerde steden – Arnhem, Den Haag, Enschede en Nijmegen – in de finale staat. Vanaf dat moment kan iedereen zijn of haar bijdrage leveren om de jury en de rest van Nederland te laten zien dat Breda de beste binnenstad van Nederland is. De laatste updates zijn te volgen via de Facebookpagina van InBreda , het platform Stappen & Shoppen Breda en het Ondernemersfonds.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen