Nog maar 9 appartenettes vrij bij SEINBreda

Model

BREDA – Wie interesse heeft in een appartenette van SEINBreda, moet er snel bij zijn. Het woonproject op het nieuwe station van Breda heeft nog maar 9 appartenettes in Woontoren D te koop staan. Inmiddels zijn er al 8 appartenettes definitief verkocht en 1 appartenette staat in optie.

Centraal
Centraler dan wonen in SEINbreda wordt het niet. Bij SEIN Breda behoren namelijk de drie woontorens (A, B en D) aan het nieuwe station van Breda. Het zijn stuk voor stuk gebouwen met opmerkelijke architectuur en hoge afwerkingskwaliteit. Dit compleet nieuwe centrum van Breda wordt een en al levendigheid. Een plek waar winkelen, werken, reizen en wonen bij elkaar komen. Zelfs voor je auto is een plaats gereserveerd op het parkeerdek.

Woontorens A en B
Woontorens A en B van SEIN Breda moeten nog gebouwd worden. De oplevering wordt verwacht halverwege 2016, maar het is nog niet bekend of deze appartementen verkocht of verhuurd worden. Zodra de verkoop of verhuur worden opgestart, wordt dit gemeld op de website van SEINBreda en de website van BredaWoont. Houd Facebook en Twitter in de gaten!

Wil je ook op zo’n toplocatie in Breda wonen? Midden in het bruisende centrum waar altijd wel wat te doen is? Vraag dan een bezichtiging aan voor een van de appartenettes in SEINBreda en bel of mail AlleeWonen Makelaardij.

Meer informatie

SEINBreda_woontorens

Het bericht Nog maar 9 appartenettes vrij bij SEINBreda verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden