Redhead Days met foodtruck festival

Foto: RedHead Days

Het eerste weekend van september brengt weer een onafgebroken stroom aan roodharigen vanuit de hele wereld naar Breda en in het bijzonder naar het Kasteelplein als centrale plein van de Redhead Days. Het Kasteelplein zal plaats bieden aan de welbekende info- en merchandise stands maar nog leuker en vooral lekkerder aan een 12tal food trucks, van koffie tot Churros en van Aziatisch tot Mexicaans, alles komt aan bod.

Een bar met heerlijke bieren en wijnen, van lokale ondernemers, maakt dit geheel af. Daarnaast zal er op het podium een verscheidenheid aan optredens zijn van roodharige singer-songwriters en DJs en staat er een mobiele kapsalon voor gratis styling en knipbeurt.

“Dit is een uniek evenement in Nederland en het eerste en daarmee langstlopende roodharige evenement in de wereld, wat hier in Breda wordt gehouden”, zegt medeorganisator Maurice Haaij. “Dit jaar wilde ik groots uitpakken, met een keur aan food trucks. Het festival is ontstaan voor roodharigen, maar het is eigenlijk één groot feest waarop we vieren dat we met elkaar om kunnen en willen gaan en daarbij is iedereen welkom!”

Het festival zal op zaterdag 1 september open zijn van 11:00 tot 20:00 uur en op zondag 2 september van 11:00 tot 18:00 uur, kijkend naar de toestroom kan dit ook later worden. Houd de Facebook pagina van het evenement in de gaten voor het laatste nieuws.

Reacties