Dagboek voor zwangere vrouwen

Foto: Maan Amsterdam

Sinds vorige maand is Nederland een merk rijker. Het merk Maan Amsterdam is opgericht door de Teteringse Anoek van der Laan (32) en Marieke Vrieze-Habraken (31), beste vriendinnen vanaf de kleuterklas en sinds 2016 eigenaressen van baby en kids webwinkel Mini & Momo.

Tijdens een weekendje weg in Amsterdam concluderen zij dat hun assortiment een collectie voor (aanstaande) moeders mist, die nog niet blijkt te bestaan. De ondernemers besluiten het zelf te gaan ontwikkelen. Onder de merknaam Maan Amsterdam, een samenvoegsel van de voornamen Marieke en Anoek én een ode aan de plaats waar het idee ontstond, ontwikkelen zij het eerste product van de collectie. In het invulboek ‘Mijn zwangerschapsdagboek’ kunnen zwangere vrouwen alles rondom hun zwangerschap opschrijven, om zo een mooi herinneringenboek te maken voor later.

In ‘Mijn Zwangerschapsdagboek’ leg je alles rondom de zwangerschap vast door wekelijks een paar vragen te beantwoorden. Verder bevat het dagboek handige checklists en is er ruimte om belangrijke gegevens op te schrijven. Veel aandacht werd besteed aan het design van het boek. De dames kozen daarbij bewust voor zachte pastelkleuren, lieve illustraties en leuke quotes.

Anoek en Marieke werken inmiddels verder aan nieuwe producten om hun collectie uit te breiden. Het zwangerschapsdagboek is verkrijgbaar in de eigen webshop Mini & Momo, maar ook al bij andere retailers in Nederland en België te verkrijgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen