Hudson’s Bay Breda opent 12 september

Foto: Hudson's Bay

De officiële opening van het Noord-Amerikaanse warenhuis Hudson’s Bay in de Barones is op 27 september. Twee weken eerder zullen de deuren geopend worden voor het Bredase publiek.

Op dinsdag 12 september zullen de deuren van het oude V&D pand geopend worden. De Bredase vestiging is 16.660 m2 en wordt verdeeld over vijf verdiepingen met entrees vanuit De Barones en de Karrestraat.

Op de website van het warenhuis valt te lezen dat ze dit jaar nog 10 warenhuizen openen in Nederland, waarvoor ze 1.800 nieuwe collega’s zoeken om de schouders eronder te zetten. Naast Breda komen er winkels in Almere, Amsterdam, Den Bosch, Leiden, Tilburg, Zwolle, Den Haag en Maastricht.

De Amsterdamse vestiging zou media augustus open gaan en dat is uitgesteld naar 5 september. De vestigingen in Den Haag en Rotterdam gaan 7 september open. Leiden opent net als Breda op 12 september en de overige vestigingen openen hun deuren tussen 14 en 21 september 2017. Na teleurstellende resultaten in Duitsland eiste de aandeelhouders dat Hudson’s Bay zich volledig zou terugtrekken uit Europa.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen