Aangepast Sporten & Talentontwikkeling

Foto: Breda Actief

De regionale sportloketten organiseren, in samenwerking met verschillende organisaties, op woensdag 13 september vanaf 19.00 uur de inspiratieavond ‘aangepast sporten en talentontwikkeling’ in het Turfschip te Etten Leur. Verenigingen kunnen hier terecht voor adviezen over een passend aanbod aangepast sporten, over het werven van vrijwilligers en voor ondersteuning op het gebied van talentontwikkeling.

Laat je tijdens deze avond meenemen in de wereld van aangepast sporten en talentontwikkeling door Ron Dujardin – Wethouder Sport gemeente Etten-Leur, Paul de Beer – Wethouder Sport gemeente Breda, Gert-Jan van der Linden – Bondscoach Nederlands rolstoelbasketbal, Herman Kruis – Voormalig bondscoach Nederlands dameshockeyteam en Annamarie Thomas – Voormalig Nederlands topschaatsster en Olympisch Kampioene.

Met de kennis en ervaring van MEE West-Brabant, de regionale sportloketten aangepast sporten in West-Brabant en de sprekers, zal er deze avond gekeken worden naar de mogelijkheden voor zowel de sporter als de sportvereniging binnen het aangepast sporten en binnen talentontwikkeling. Met de drie verschillende workshops zal het een energieke en interactieve avond worden. Na de workshops vindt er een borrel plaats waar gelegenheid is om onderling kennis en ervaringen te delen.

Programma:
19.00 uur Inloop met koffie
19.15 uur Opening (door de Wethouders)
19.30 uur Aangepast sporten en talentontwikkeling door Gert Jan van der Linden
20.15 uur Workshops
21.00 uur Ervaringen uitwisselen en borrelen
22.00 uur Sluiting.

Aanmelden?
Dat kan via de knop op de website van Sportloket West-Brabant.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen