Stoptober: doe mee!

Foto: GGD West-Brabant

Op 1 oktober barst Stoptober los: heel Nederland – zowel rokers als niet-rokers – helpt elkaar 28 dagen lang om te stoppen met roken. Nationale en sociale media, bekende en onbekende Nederlanders zullen rokers massaal motiveren en aanmoedigen om mee te doen met Stoptober.

Stoptober wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door het ministerie van VWS, KWF kankerbestrijding, de hartstichting, het Longfonds, Alliantie Nederland Rookvrij, GGD/GHOR Nederland en het Trimbos instituut. Meer dan 150.000 rokers zijn de afgelopen jaren de uitdaging al aangegaan. En succesvol!

Wil jij meedoen met Stoptober en gebruik maken van alle gratis steun die Stoptober te bieden heeft? Ga dan naar stoptober.nl en schrijf je in!

Na inschrijving ontvang je een code voor de gratis Stoptober app die vanaf eind september is te downloaden. Via de App krijg je dagelijks persoonlijke aanmoedigingsberichtjes om weer een dag rookvrij door te komen. Stuk voor stuk positieve bevestigingen, die het besluit om 28 dagen te stoppen met roken ondersteunen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen