Chango: Lieve mensen hier hoor, maar ik heb het wel gehad met die opvang

Foto: Dierenopvang Breda

Aangenaam kennis te maken, Chango is mijn naam. Ik ben 6 jaar jong, knap en lief, ook wel bekend als een breedbekkie. Ik ben een behoorlijke langzitter, ze noemen me ook wel de koning van het opvangcentrum.

Rustige jongen

Ik ben inmiddels voor de tweede keer hier in de opvang, en verblijf hier nu alweer langer dan een jaar. Waarom weet ik eigenlijk niet zo goed. De mensen hier zijn allemaal dol op me, en als ik ze eenmaal ken ik ook op hen. Ik vertrouw niet iedereen zomaar namelijk, daar zijn toch wel een paar wandelingen en koekjes voor nodig. Vrouwen vertrouw ik sneller dan mannen, maar met tijd geef ik beiden de kans mij te leren kennen. Ik ben als ik eenmaal gewend ben een groot (lomp) blij ei, en ik vind het heerlijk om sprintjes te trekken op de speelweides of achter een balletje aan te rennen. In huis ben ik een rustige jongen. Ik lig graag op de bank en als die groot genoeg is pas je er misschien nog naast. Ik ben gek op kroelen, maar ook gewoon in je buurt zijn stel ik al enorm op prijs.

Aandacht

Ik zou graag ergens gaan wonen waar ik niet hoef te worden uitgelaten. Een afgesloten erf is voor mij een droom; beetje binnen, beetje buiten. Lekker hond zijn! Ik wil wel graag de mogelijkheid hebben ook binnen te zijn, ik blijf een huishond. En aandacht van de baas natuurlijk, dat kan ik ook niet missen. Ik beloof je dat er geen inbreker het erf meer op komt, ik bescherm je met alles wat ik heb. Ook andere dieren zal ik van het erf houden trouwens, ik ben graag enig-dier.

Wilt u mij beter leren kennen? Ik u ook!

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen