Alleen met Kerst? Kom naar de Kerstherberg!

De een kijkt al maanden uit naar Kerst, een ander rent er hard voor weg. Voor deze laatste groep kan Kerst pijnlijk zijn. Het herinnert hen misschien aan het feit dat ze eenzaam zijn en dat ze zich nergens thuis voelen. Of ze zijn dakloos. Juist voor hen biedt het Rondeel een huiskamer in de vorm van een Kerstherberg.

De Kerstherberg werd in 1981 in het leven geroepen. Iedereen is welkom, jong en oud. De herberg biedt gezelschap, warmte en een luisterend oor. De gehele dag serveert de herberg gratis eten en drinken zoals koffie of thee, frisdrank, broodjes, gebak en op beide kerstdagen een goed kerstdiner. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals muzikale optredens en een kindermiddag. Ook kunnen mensen zelf creatief aan de slag, er zijn spelletjes aanwezig, er wordt een film gedraaid en er is een weggeefwinkel.

Kerstherberg draait op vrijwilligers

De Kerstherberg is een volledig zelfstandige organisatie die samen met ongeveer 250 vrijwilligers en met de hulp van giften in de vorm van geld en goederen concrete hulp en invulling geeft aan de kerstdagen. Alles wat we krijgen geven we door. Ieder mens, ongeacht achtergrond of wat dan ook, is van harte welkom. Elk jaar weer is het ontzettend gezellig. Neem eens een kijkje op de Facebookpagina van de Kerstherberg om een idee te krijgen van dit geweldige initiatief.

Kerstavond en Tweede Kerstdag open

De Kerstherberg opent zijn deuren van Kerstavond 24 december 19.00 uur tot en met Tweede Kerstdag 26 december 19.00 uur in het Rondeel, Kloosterlaan 14 te Breda, tegenover het Chassétheater.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen