Herfstconcert Novafonie Waalse kerk

Foto: Frank Teems

Vocaal Ensemble Novafonie uit Breda geeft op zondagmiddag 12 november 2017 om 15.00 uur een sfeervol herfstconcert in de Waalse kerk te Breda. Novafonie onder leiding van dirigente Alice Roes zingt een programma met koorwerken van Duitse componisten.

Laat u meevoeren door de warme klanken van de muziek van Brahms en Wolff, begeleid door pianiste Marijke Dieckmann. Het topstuk is een achtstemmig werk van Schütz voor dubbelkoor. Een uitbundige Mozart en een swingende Bach maken het geheel af. Strijkersensemble Mixed Nuts van de Nieuwe Veste onder leiding van Paul Fischer verzorgt een muzikaal intermezzo. Deze groep enthousiaste jonge strijkers van de muziekschool in Breda laat horen hoe leuk samenspelen is. Daarbij komen verschillende stijlen en genres aan bod.

Kaarten à €10,- zijn nog te koop voor aanvang van het concert aan de kerk. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten kunt u ook reserveren via [email protected]. Het adres van de Waalse kerk is Catharinastraat 83 te Breda.

Vocaal Ensemble Novafonie is een a capella kamerkoor bestaande uit ruim twintig enthousiaste zangers en zangeressen. Het koor bestaat ruim vijfentwintig jaar en repeteert iedere donderdagavond in de Haagse Beemden te Breda. Novafonie start in 2018 met een zangproject rondom de Oriënt Express. Zin om mee te zingen? Neem gerust contact op via [email protected] of kijk op www.novafoniebreda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen