Studiekring opent 2e vestiging in Breda

Foto: Studiekring.nl

De herfstvakantie is al achter de rug. De eerste proefwerkweken en rapporten in zicht. Dat betekent dat de meeste leerlingen weer volle agenda’s hebben met huiswerk.

Voor de ene leerling een fluitje van een cent, voor de ander een helse klus. Hoe krijg je een goede balans tussen school en vrije tijd? En hoe leer je op de juiste manier? Dit is waar Studiekring helpt. Sinds kort ook met een nieuwe vestiging in Breda De Campus.

Breda de Campus is de 2e Studiekring vestiging in de stad. Aan de Wegedoornpage – naast De Campus – en in het centrum van Breda heeft Studiekring al jaren een vestiging. De nieuwe locatie wordt geleid door Lisette Prevoo. Zij ziet veel mogelijkheden om nog meer middelbare scholieren in Breda te helpen. “Bij Studiekring leren we jongeren leren. We leren hoe ze moeten plannen en hoe ze op een goede manier hun toetsen voorbereiden. Studiekring heeft hierin een heel duidelijke werkwijze, waarmee we afgelopen 17 jaar in Nederland al duizenden scholieren mee geholpen hebben. En het mooie van huiswerk maken bij Studiekring? Als je thuis bent, ben je zo goed als klaar en heb je tijd om écht leuke dingen te doen”.

Studiekring Breda De Campus is gevestigd in het gebouw van De Boomgaard en ligt om de hoek van diverse middelbare scholen. De vestiging is 5 dagen per week open van 15:30 uur tot 18.30 uur en toegankelijk voor alle middelbare scholieren uit Breda. Ze kunnen terecht voor o.a. huiswerkbegeleiding, bijlessen en studiecoaching.

Over Studiekring

Studiekring verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen. We hebben hier bijna twee decennia ervaring mee en zijn met 100 vestigingen de trotse marktleider in Nederland. Ons specialisme is jongeren helpen om zelfstandig te leren, zodat ze goede resultaten kunnen halen. Van brugklas tot en met examenjaar. Onze kracht is dat we de leerling centraal stellen. We leveren altijd maatwerk. In alles wat we doen, houden we goed contact met ouders en scholen. Samen zorgen we voor een sterke omgeving, waarin jongeren zich kunnen ontwikkelen tot evenwichtige en zelfstandige persoonlijkheden.

  • Studiekring Breda De Campus
    Wegedoornpage 1
    4814 TZ Breda
    Openingstijden: maandag t/m vrijdag 15:30 uur – 18.30 uur
    www.studiekring.nl/breda
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen