Marché Hoezee feestdagen editie

Foto: Marché Hoezee

De Marché Hoezee is een kleinschalige kramerij, een creatieve en bijzondere markt, met prachtige producten. Met creatieve makers, culturele doeners, vernuftige vlinders en andere ambachtslui. Op zondag 26 november komt er een heuse feestdagen editie van deze vrolijke markt.

Marché Hoezee borduurt voort op wat eerder bekend was als Mercado de Belcrum. De locatie van de markt is de Sint Jansstraat en Binnenplein Nieuwe Veste. Marché Hoezee heeft daarmee een plek in de binnenstad gekregen, maar zal toch haar kleinschalige en toegankelijke karakter behouden. Het is niet ‘gewoon een markt’, maar een markt mét! Met aandacht, met humor, met inhoud en met een randprogrammering. Oren en ogen krijgen de kost en er valt altijd wat te leren. Bij Marché Hoezee wordt kennis gedeeld. Ambacht staat namelijk hoog in het vaandel.

Op Marché Hoezee word je geïnspireerd je leven mooier te maken maar ook om zelf aan de slag te gaan. Je ontmoet er de makers die met liefde over hun producten vertellen. Als je zin hebt, drink je een kop koffie, eet je een tosti of laat je je verleiden om deel te nemen aan een van de workshops die gaan over ambacht. Handen uit de mouwen dus.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op de website.
De allerlaatste informatie vind je op de Facebookpagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen