Kinderoptocht Princenhage

Foto: Marijke Hens

De grootste kinderoptocht van Nederland vindt op 9 februari plaats in Breda! En wel in Princenhage, georganiseerd door basisschool KBS Sinte Marte & KBS de Eerste Rith.

De vrijdag voor carnaval vindt traditioneel het schoolcarnaval plaats. Weken van te voren beginnen de juffen, meesters en kinderen al met het maken van plannen voor versiering en outfits. Op KBS De Eerste Rith en KBS Sinte Maerte worden natuurlijk ook een prins(es) carnaval, een ministerraad en joffers uitverkozen met een verkiezing. Op vrijdagochtend 9 februari is er een groot feest en in de middag samen door Princenhage voor de grootste kinderoptocht van Nederland.

De kinderen van KBS Sinte Maerte & KBS De Eerste Rith en KDV Belle Fleur trekken in een bonte stoet van 46 groepen voorbij. Natuurlijk zijn ook Prins Babbelonius en de jeugdraden van de scholen present. Hét bewijs dat Carnaval een feest is waarbij het gaat om samen plezier & een  onvergetelijk feest maken! Iedereen wordt dan ook van harte uitgenodigd om bij dit feestelijke evenement aanwezig te zijn:

Vrijdag 09-02-2018 – 13.00 uur- Haagse Markt Princenhage, Breda

   

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden