Open Dag van Prinsentuin van Cooth

Foto: Van Cooth

Voor kinderen uit groep 7 en 8 (en voor hun ouders) staan komend weekend de schooldeuren open om kennis te maken met toekomstige leerlingen.

Er zijn open dagen bij De Nassau, het Michael College, Stedelijk Gymnasium, Markenhage, het OLV, het Graaf Engelbrecht en de Prinsentuin van Cooth.

Princentuin van Cooth

Er staat ook weer een Open Dag van Prinsentuin van Cooth voor de deur, namelijk: aanstaande zaterdag 3 februari 2018. Toekomstige leerlingen en ouders zijn dan tussen 10:00 – 15:00 uur welkom om kennis te maken met deze school.

Je kunt dan sfeer proeven en een praatje maken met docenten en leerlingen. “Op onze school krijg je de ruimte om op je eigen niveau te ontwikkelen. Prinsentuin van Cooth biedt veel uitdaging in gevarieerde vakken bij Technologie, Zorg & Welzijn en Groen. Je kunt op deze school de wereld ontdekken en jezelf ontwikkelen.”, zo laten ze weten.

Prinsentuin van Cooth biedt zowel basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg, de gemengde leerweg en de theoretische leerweg/mavo.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen