Komt de nieuwe Robinson uit Breda?

Expeditie Robinson is ook voor het nieuwe seizoen op zoek naar onbekende Nederlanders om deel te nemen aan het populaire TV-programma. Ook de eerste Bredanaars hebben zich hiervoor aangemeld.

Zeven weken lang is er een weekopdracht om aan deel te nemen. Elk week wordt er een top 7 bekend gemaakt op maandagochtend om 10.00 uur. Naast deze 7 x 7 personen zullen nog eens 51 mensen uitgenodigd worden die opvallen met hun verhaal of video. In totaal zijn er dus 100 mensen zich kunnen bewijzen voor de zeven felbegeerde Robinson plekken in een selectieweekend.

Wil je meer weten of je aanmelden, ga hiervoor dan naar de website van Expeditie Robinson.

Drie aanmeldingen uit Breda

Inmiddels zijn er drie Bredanaars die zich hebben aangemeld met een video voor deze eerste selectieweek. Het wachten is op de eerste Bredase.

Op de website lichten ze hun aanmelding toe. Robin de Boer: “Elk jaar zeg ik weer tegen vrienden en familie hoe graag ik een keer mee zou willen doen met expeditie robinson, en nu is die kans er!
Ik wil mezelf een keer van een andere kant leren kennen door fysiek en mentaal helemaal tot het gaatje te gaan! Niet kunnen eten waar en wanneer je wilt en lekker in een warm bed kruipen aan het eind van de dag! Proeven doen op een lege maag en tegelijk een strategisch en tactisch spel spelen lijkt mij de uitdaging van mij leven!! Dus ik zeg: Kom maar op!!! :)” Bekijk zijn video bovenaan dit artikel. Stemmen kan hier.

Daan van Oosterbosch kan ook je stem goed gebruiken. “Volgens mij iedereen die expeditie robinson ooit gezien heeft met alle opdrachten die je moet doen dan is dat voor iedereen een kinderdroom. Ook het omgaan met veel verschillende mensen lijkt me zeker net zo interessant. Jezelf tegenkomen lijkt me ook wel heel goed voor me. Dit moet je wel een keer meegemaakt hebben.┬áHeb er nu vooral heel veel zin in.”

Mitchel Wijt zou graag mee willen doen, omdat hij graag zijn eigen grenzen wil opzoeken. “Ik ben in het dagelijks leven altijd bezig met persoonlijke groei, discipline en 5x in de week trainen. Ik vind zelf ook de complotten gaaf en spannend. Het is tof om met mensen samen te werken en daardoor mensen de verkeerde/juiste richting in te helpen. Door mee te doen zou ik graag mijn eigen willen tegenkomen en kijken tot hoever ik kan gaan. En natuurlijk winnen!” Ga naar zijn stempagina.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden