Wethouder Boaz Adank aanwezig bij Creative Coffee

Foto: City of Imagineers

Op woensdagochtend 28 februari zal wethouder Boaz Adank van de gemeente Breda aanwezig zijn bij de Creative Coffee, een initiatief van City of Imagineers in samenwerking met Brandpunt Breda.

City of Imagineers is de ondernemersvereniging voor de beeldindustrie die de creatieve industrie in Breda wil versterken en opdrachtgevers wil helpen om de kracht van verbeelding te benutten. De Creative Coffee biedt creatieve ondernemers de mogelijkheid om onder het genot van een kop koffie of thee te netwerken of inzichten te delen met andere creatievelingen uit de stad.

Tijdens de Creative Coffee op 28 februari zal Boaz Adank als special guest op de koffie komen. Hij is als wethouder van Economische Zaken, Mobiliteit en Openbare Ruimte erg betrokken bij de creatieve industrie in Breda en gaat graag in op de uitnodiging op visite te komen. Tussen 9.00 en 10.00 uur schuift hij aan om op informele wijze van gedachten te wisselen met de creatieve ondernemers die de stad huisvest. Rond 9.30 pakt de wethouder zijn ‘eigen zeepkist’. Hij geeft hiermee de aftrap van een reeks van special guests die op de koffie komen om de band met de creatieve industrie te versterken.

Je hoeft geen lid te zijn van City of imagineers om deel te nemen aan de Creative Coffee. “Iedereen met een ambitie in de creatieve industrie is dan ook meer dan welkom. Kom dus zeker eens op de koffie!”, vertelt Sjef Kuijsters, voorzitter City of Imagineers.

Over Creative Coffee

De dag starten met een goed gesprek, nieuwe kansen en inzichten met nieuwe of bestaande connecties? City of imagineers organiseert in samenwerking met Brandpunt de Creative Coffee! Dé nieuwe hotspot in de stad om te netwerken, vragen te stellen of een eigen ‘zeepkist’ moment te pakken en gedachtes in de groep te gooien. Een nieuwe plek in de stad waar je advies kan inwinnen van je collega creatieven.

Elke woensdagochtend is élke creatieveling in Breda welkom tussen 8.30 en 10.00 uur voor een kop koffie bij Brandpunt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden