SamenLoop voor Hoop Breda

nieuwe hardloopschoenen
Foto:

Breda loopt mee en staat stil bij kanker op 9 en 10 juni 2018 op de atletiekbaan van AV Sprint. De geheel uit vrijwilligers bestaande organisatie van de 24-uurs wandelestafette SamenLoop voor Hoop Breda is aan het werk om er een succesvol evenement van te maken.
Er heeft zich al een aantal teams aangemeld, wie volgt?

SamenLoop voor Hoop Breda wordt georganiseerd voor mensen die direct of indirect te maken hebben met kanker. Beleven, Meeleven en Doorleven staan centraal. Ook wordt hiermee geld opgehaald voor onderzoek om ervoor te zorgen dat steeds meer mensen genezen. Deelnemers die de ziekte hebben (gehad) zijn eregasten (survivors). Voor hen wordt er een speciaal programma gemaakt waaraan zij mee kunnen doen.

Eerstvolgende informatiebijeenkomst.

Iedereen die meer informatie wil over de SamenLoop voor Hoop Breda, is welkom tijdens de tweede informatiebijeenkomst. Daar krijg je informatie over de 24-uurs wandelestafette, het opzetten van een team, fondsenwerving, enz. Ook als je alleen wilt meehelpen als vrijwilliger ben je welkom. Tijdens deze avond leggen wij ook uit hoe je je kan aanmelden als team en/of vrijwilliger en geven we ideeën voor het inzamelen van geld of andere ludieke acties. Er is uiteraard ook tijd voor het stellen van vragen.

De datum, tijd en locatie voor de 2e bijeenkomst zijn:

  • 26 februari om 18.30 uur boven de kantine van AV Sprint;
  • Dr. Schaepmanlaan 4 te Breda

 

Wil je meer weten over SamenLoop voor Hoop Breda, kijk dan op onze site: www.samenloopvoorhoop.nl/breda  en op facebook: SamenloopvoorHoopBreda2018

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden