Haagse Beemden Loop: schrijf je in!

Winnares 2017: Elke Wouters (Sprint), de 1 en 2 bij de heren: Huub Maas (Thor) en Rick Salomé (Sprint)
Foto: Ans Janssen

Op 27 mei vindt de 29ste editie van de Haagse Beemden Loop plaats. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend. Via de website kan er voor diverse afstanden worden ingeschreven. Vanwege het succes afgelopen jaren, kunnen groepen zich ook dit jaar weer met 15% korting inschrijven.

Iedereen die wil meedoen aan de Haagse Beemden Loop kan zich vanaf nu inschrijven via de website. Er kan voor diverse afstanden worden ingeschreven: 5 km (incl. wheelers), 10 km en 15 km wegwedstrijd en 8,5 km Trail Run. Ook de Kidsrun ontbreekt dit jaar niet. Deze is speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar, evt. samen met ouders en/of andere begeleiders. Inschrijven via de website – met korting- kan tot zondag 20 mei. Daarna is inschrijving alleen nog mogelijk op de dag zelf of op zaterdag 26 mei.

Dit jaar heeft de organisatie de starttijden van alle onderdelen gewijzigd en wordt er ook eerder op de dag gestart. Zo wordt er nu om 11 uur afgetrapt met de Kidsrun in plaats van om 12 uur te starten met de 10 km. Ook zijn de 5 km en de 15 km uit elkaar gehaald. De laatste grote wijziging is dat er vier startgroepen zijn bij de Obstacle Trail Run. Om opstoppingen te voorkomen start er nu ieder kwartier een groep deelnemers.

Groepen kunnen zich met 15% korting inschrijven. Dit is al mogelijk vanaf 5 personen. De korting geldt voor elke afstand. Ook hoeft niet iedereen in de groep dezelfde afstand te lopen om te kunnen profiteren van deze korting.

Voor meer informatie over de Haagse Beemden Loop of direct inschrijven, ga je naar de website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden