Vanaf heden bij Wattnou Breda: lampenreparatie van Ome Stroom

Foto: Wattnou

Wattnou – de leukste verlichtingswinkel – heeft een nieuwe aanwinst. Sinds kort kan je bij vestiging Breda namelijk terecht voor het lampenspreekuur van Ome Stroom. Ome Stroom is een gepensioneerd opticien met een passie voor verlichting. Op vrijdagen kan je bij Wattnou Breda binnenstappen en je lamp ter reparatie afgeven. Of het nu gaat om het monteren van een schakelaar of het vernieuwen van de bedrading; Ome Stroom helpt je uit de brand!

Lampenspreekuur

Ome Stroom heet eigenlijk Philip Nauta en heeft jarenlang een gerenommeerd brillenmerk vertegenwoordigd. Tegenwoordig houdt hij iedere vrijdag van 11:00 tot 16:00 hij lampenspreekuur bij Wattnou Breda. De kosten voor reparatie bedragen €5,- per kwartier plus de kosten voor de gebruikte materialen. Ome Stroom maakt altijd een schatting van de tijd die het kost om de lamp te repareren. Daarbij geeft hij ook aan welke producten hij nodig heeft voor de klus. Zo weet je vooraf altijd wat je reparatie gaat kosten.

Wattnou heeft zijn wortels in Rotterdam. Daar is de lampenreparatieservice – onder leiding van Opa Ampère – al langer een begrip. Op 28 augustus 2017 opende Wattnou Breda zijn deuren in de wijk ’t Ginneken. Sindsdien voorziet de winkel omgeving Breda in alles wat ze nodig heeft om een lamp te laten branden: van klassieke gloeilampen tot mooie ledlampen, van batterijen tot buitenlampen, van designlampen tot de complete collectie van het merk Snoerboer. Met persoonlijke hulp, expertise, creativiteit wil Wattnou verlichting en elektra voor iedereen toegankelijk maken.

Volg de ontwikkelingen van Wattnou via www.wattnou.nl, Facebook en Instagram via @wattnounl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen