Ben jij of ken jij een ambitieuze vrouw? Doe mee met de Aithra Awards

Foto: Aithra

U kunt weer nieuwe kandidaten voordragen voor de prestigieuze Aithra Award. Aithra reikt de Award uit in november 2018 aan de vrouw die door haar visie, lef, ambitie, maatschappelijke betrokkenheid en ondernemersgeest een rolmodel is voor andere vrouwen. Nieuw dit jaar is dat een ambitieuze vrouw ook zichzelf kan aanmelden en het podium kan pakken.

De Aithra Award is al jarenlang het hoogtepunt binnen de agenda van het vrouwennetwerk: het moment waarop de zichtbaarheid van ondernemende vrouwen echt goed tot uiting komt. Niet onbelangrijk overigens, want nog steeds is er in hogere functies – in het bedrijfsleven, maar bijvoorbeeld ook in de politiek – behoefte aan meer vrouwen.

Winnaressen van de Aithra Award 2016

Aanmelden

Tot 1 mei 2018 kunnen mannen en vrouwen een kandidate voordragen. Zit zij bij de top drie van genomineerden? Dan ontvangt de aanbrenger een gratis toegangskaart voor het spetterende gala rondom de uitreiking van de Aithra Awards. De feestelijke Aithra Award uitreiking in november dit jaar, trekt een flink aantal bezoekers van belangrijke zakelijke spelers uit de regio.

De winnares van de Aithra Award krijgt veel positieve zichtbaarheid. De Award zorgt ervoor dat mensen weten wie zij is en wat zij kan. Resultaat: meer zichtbaarheid en op termijn kansen en nieuwe uitdagingen. Een vrouw jonger dan 35 jaar komt automatisch in aanmerking voor de Aithra Belofte Award, om jong talent net dat extra duwtje in de rug te geven door een boost aan publiciteit.

Vrouw met VLAMOR

De kandidaat moet een vrouw met VLAMOR zijn. VLAMOR staat voor visie, lef, ambitie, maatschappelijk betrokken, ondernemend en rolmodel. Ze zijn zelfstandig ondernemer of bekleden een topfunctie in het bedrijfsleven, het onderwijs, in de zorg of bij de overheid. Aanmelden kan tot 1 mei 2018 via de website van Aithra

Over Aithra

Stichting Aithra is in 2009 opgericht door een aantal ondernemende vrouwen. Zij zagen het belang in van een ‘stevig’ vrouwennetwerk voor de regio, met als doel de zichtbaarheid van ondernemende vrouwen te bevorderen. En dat dit een goed initiatief was, is intussen wel gebleken. Inmiddels is het een dynamisch netwerk van ambitieuze vrouwen, wonend of werkzaam in het gebied Breda – Tilburg – Roosendaal.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden