Een BankGiro cheque voor Lisette

Foto: Jurgen Jacob Lodder.

De 66-jarige Lisette uit Breda werd verrast met 10.000 euro. Dit bedrag won ze met de trekking van de BankGiro Loterij. Onlangs stond de Loterij bij Lisette op de stoep om haar te verassen met de cheque. Lisette was compleet verrast.

Lisette (66) vertelt geëmotioneerd: “Dit is zo ontzettend fijn! Mijn hobby is boekbinden en binnenkort ga ik weer naar een beurs. Dan ga ik daar allemaal mooie spullen voor kopen. Super!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden