Passie voor Wijn Breda

Foto: Jacqueline de Gouw

Wijn is momenteel erg populair, maar weinig mensen weten wat ze nu precies lekker vinden en bestellen altijd dezelfde wijn, de wijn die ze kennen. Als je nooit hebt geleerd dat er meer smaken zijn, kan het heel lastig zijn om iets nieuws te proberen. En dan komt Jacqueline de Gouw als geroepen.

Met haar bedrijf Passie voor Wijn Breda geeft ze gezellige en laagdrempelige wijnproeverijen in Breda en omstreken, waarbij je in groepsverband jouw smaak leert kennen. Dit kan door wijn te proeven onder leiding van een goed opgeleide wijnadviseur uit Breda, bij je thuis of op locatie. Deze wijnproeverij laat je ontdekken wat jouw smaak is, zodat je nog meer van wijn kunt genieten omdat je nu weet wat je lekker vindt. Een wijnproeverij kan particulier of via een vereniging, maar is zeker ook geschikt voor een bedrijf. Bijvoorbeeld voor teambuilding, een evenement of viering.

“De reden dat ik graag wijnproeverijen geef, is dat ik je meer wil leren over het glaasje wijn dat je weleens drinkt in een café, restaurant, bij vrienden of gewoon thuis. Ik wil de mensen een beleving en een goed gevoel geven in plaats van belerend uitleggen hoe je wijn moet proeven.” Wat weet jij over vinificatie, druivensoorten, tannine of “goede” wijnjaren? Na een wijnproeverij met Jacqueline zal een glaasje wijn niet alleen wit, rood, lekker of niet lekker zijn, maar gaat er een geheel nieuwe wereld voor je open.

Bij de wijnproeverij op locatie krijg je 6 wijnen om te proeven, wat kleine hapjes erbij, en de glazen worden door de wijnadviseur meegenomen. Je mag zelf aangeven wat je wilt proeven, bijvoorbeeld alleen witte wijn, rode wijn, zoete wijn of wijn uit een bepaald gebied. Dat is helemaal aan de persoon die de wijnproeverij geeft. Stel zelf je groep samen van 8 tot 12 personen zodat je gezellig met elkaar kunt overleggen wat de verschillen zijn. Het is weer eens wat anders en een leuke manier om samen bezig te zijn.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de website. Jacqueline is ook te vinden op de braderie tijdens Koningsdag op winkelcentrum De Donk in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden