Fortnite lasergame en toffe bal- en racketspelen

Foto: Breda Actief

Op de middagen van woensdag 2 en donderdag 3 mei staat er weer een hoop sport- en speelplezier te wachten voor Bredase kinderen. De sportcoaches van Breda Actief verzorgen dan verschillende activiteiten in de wijken van Breda met X-kids.

Kinderen kunnen zich gratis aanmelden!

Toffe racketspelen in Noord

Op donderdag 3 mei van 13.00 tot 15.00 uur kunnen alle kinderen in Breda Noordoost van 6 tot en met 12 jaar kennismaken met verschillende soorten Racketspelen! Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met TTV Belcrum en BC Racket-Swingers ’79 en vindt plaats bij basisschool het Noorderlicht, Cornelis Florisstraat 25.

In Noordwest organiseren de sportcoaches van Breda Actief padel en tennis in samenwerking met TV Heksenwiel. Dit vindt plaats op woensdag 2 mei van 13.00 tot 15.00 uur bij TV Heksenwiel,
Heksendans 2. Iedereen van 6 tot en met 14 jaar is welkom! Fortnite lasergame en voetbal- en basketbaltoernooi in Zuid In Zuidoost vindt op woensdag 2 mei van 13.00 tot 15.00 uur een Fortnite-activiteit plaats in de gymzaal aan de Stoutenburgstraat. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar mogen meedoen met deze spannende lasergame! Hiervoor zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bij deze activiteit zijn ook de Special Kids van harte uitgenodigd!

In Zuidwest mogen kinderen van 6 tot en met 10 jaar zich uitleven bij Boykes in de Kwakkelhutstraat op woensdag 2 mei. Van 13.00 tot 14.30 uur staan hier verschillende sport- en spelactiviteiten voor hen klaar. Van 15.00 tot 16.30 uur kunnen 11- tot 16-jarigen meedoen aan een voetbal- en basketbaltoernooi!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden