Feestelijke heropening Aldi Biesdonk

Foto:

Op woensdag 25 april wordt ’s ochtends om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Brusselstraat in Breda
feestelijk heropend. Filiaalleider de heer Otto zal namens Aldi de bijzondere heropening verrichten. De geur van afgebakken brood wordt een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit.

De ‘best geteste’ producten, geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.
In verband met de verbouwing sluit het filiaal op dinsdag 17 april om 18:00 uur.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte zal gaan worden: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met daarin een kraslot. De prijzen die met deze krasloten zijn te winnen zijn zeer aantrekkelijk zoals bijvoorbeeld tablets, koffiezetapparaten of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Wanneer de tassen met
krasloten zijn vergeven, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas voor iedere klant.

RUIME WINKEL

De enthousiaste Filiaalleider de heer Otto: “Wij heten iedereen van harte welkom in ons vernieuwde filiaal aan de Brusselstraat te Breda. Wij als team zijn, na een week hard werken aan de verbouwing, meer dan trots om dit filiaal te mogen heropenen. Met verse broodjes, een breed aanbod aan verse groenten en fruit, een ruimere winkel en een verbeterde service, is ons doel de klant meer dan tevreden te houden en met plezier boodschappen te laten doen. Wij staan voor service. Een blije klant is een tevreden team!”

FOODTRUCK

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck bij het filiaal. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi.

DUURZAME WINKEL

Voor Aldi zijn vers en duurzaamheid een belangrijke pijler. Steeds meer verse, biologische en Fairtrade-producten vinden hun weg naar de Aldi filialen. Daarnaast streeft Aldi naar het zo duurzaam mogelijk inrichten van de filialen. Het complete filiaal wordt van nieuwe LED-verlichting voorzien. Ook karton en folie wordt 100% gerecycled.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden