Spandoekenactie SP en omwonenden tegen overlast Night Flight

Foto: Radim Mazanek

Omwonenden en SP voerden zaterdagmiddag actie voor de deur bij het overlast gevende hostel Night Flight. Donderdagavond nog gaf burgemeester Paul Depla in de gemeenteraad aan dat hij het hostel hard gaat aanpakken wanneer zij opnieuw de regels overtreden.

Omwonenden ervaren al drie jaar lang bijna ieder weekend overlast van grote groepen gasten die rondom het hostel blijven hangen en lawaai en rotzooi veroorzaken. “Dit is het eerste weekend na de toezegging van de burgemeester dat er meer zal worden gecontroleerd en strenger gehandhaafd”, zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. “We zullen het zien. Als er weer gedoe is en de handhavers van de gemeente geven opnieuw niet thuis, dan kan de burgemeester erop rekenen dat de acties gewoon doorgaan. De mensen pikken het halfzachte optreden tot nu toe simpelweg niet meer.”, zo laat de SP Breda via Facebook weten.

Aan de overkant van de straat staat zaterdagmiddag een groep hostelgasten de actie al bier drinkend te aanschouwen onder toeziend oog van Night Flight exploitant Tina Otero. Maandag bespreekt de SP vervolgacties om de overlast van het hostel aan te pakken.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen