Wandel je ook mee in Breda?

Foto: JMF Support

Geïnspireerd door de Nationale Diabetes Challenge is Monné Zorg & Beweging uit Breda een nieuw initiatief gestart. Niet alleen voor mensen met diabetes maar voor iedereen die wil wandelen, organiseert Monné Zorg & Beweging sinds kort groepswandelingen.

De resultaten van de Nationale Diabetes Challenge laten zien dat door een wekelijkse wandeling deelnemers zich gezonder, fitter en ook mentaal veel beter voelen. Bij Monné Zorg & Beweging is iedereen welkom om mee te doen aan de groepswandelingen; jong en oud en mensen met en zonder gezondheidsproblemen.

De deelnemers lopen een keer per week mee. Onder begeleiding van een fysiotherapeut wordt er 20 weken lang wekelijks een wandeling gemaakt. De wandelingen worden opgebouwd van ca. 2.000 naar 10.000 stappen per keer. De deelnamekosten zijn eenmalig 5 euro en daarvoor krijgt de deelnemer professionele begeleiding tijdens de wandeling, een feestelijke afsluiting en een t-shirt.

De startplaatsen van de wandelingen zijn in de Belcrum, Breda Noord en in het Ginneken bij de locaties van Monné Zorg & Beweging. De wandelingen in het Ginneken starten vanaf woensdag 9 mei om 10.00 uur. Op elke dinsdag en donderdag wordt er in Breda Noord gewandeld van 12.00 – 13.00 uur en in de Belcrum iedere woensdag om 19.00 uur.

Geïnteresseerd?
Informatie opvragen over de wandelingen of je direct opgeven via: [email protected].
Aansluiten kan op ieder moment.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden