Pannen op het Dak: de derde ronde!

Foto:

Of eigenlijk alweer de vierde ronde als je de wintereditie tijdens Cultuurnacht 2018 meetelt. Van vrijdag 23 juni t/m zondag 1 juli 2018 vindt Pannen op het Dak in ieder geval weer plaats. Bredaas eerste en enige rooftop-festival biedt deze keer nog meer culinaire opties, een afwisselend cultureel programma en het vertrouwde uitzicht over Breda. Op dek 8 van de Concordia-garage kan jong én oud dagelijks van 16.00 tot 23.00 uur proeven, ontmoeten en relaxed vertoeven. Entree is gratis.

Proeven

Chef-kok Ralph Geerts van RAVANELLO Food & Concepts is het creatieve brein achter de culinaire invulling van het pop-up restaurant op het Dak. Bezoekers kunnen er iedere avond terecht voor een 5-gangen diner dat naar wens is uit te breiden met een kaasplankje en/of dessert.  Voor deze ‘wandeling door het seizoen en de regio’ maken de koks gebruik van lokale, duurzaam geproduceerde producten. Liever een klein ommetje? Kies dan voor het eenvoudiger, doch even smakelijk aanbod in de Foodbar op het Dak.

 

We Are Food
Nog meer dan vorige edities, ligt de nadruk op het culinaire aanbod. RAVANELLO is aangesloten bij verschillende initiatieven die zich inzetten voor beter eten in Brabant – en daarbuiten – waaronder Slow Food Brabant en Dutch Cuisine. Bovendien is Pannen op het Dak een van de locaties in aanloop naar de themamaand ‘Hoe proeft gastvrijheid in Brabant?’ in het kader van ‘We Are Food 2018’. Dit jaar is Brabant namelijk 12 maanden lang Europese Regio van de Gastronomie.

 

Ontmoeten en relaxed vertoeven
Ter ontspanning en vermaak, biedt Pannen op het Dak weeen uitgebreid programma met onder andere live optredens, een mosselavond en bierproeverij met bierbingo, twee ochtendsessies yoga met ontbijt, een muzikale lunch op de eerste en tweede zondag van het festival en een roller disco. Voor een ieder wat wils dus. Het programma verschijnt in/op datum op de website.

 

Lokaal 
Pannen op het Dak is een initiatief van een groep enthousiaste Bredase ondernemers. Het doel is om een festival voor en door Breda te ontwikkelen. Voor de opbouw, inrichting en invulling van het festival, wordt zo veel mogelijk gebruik van lokale partners, producenten en ondernemers. Van hijskraan, meubilair en container tot kruidentuin en speciaalbier.

 

Vrienden worden?
Wie het festival een warm hart toedraagt, kan vriend worden van Pannen op het Dak. Dat is al mogelijk vanaf 10 euro en biedt verschillende voordelen. Op die manier wil de organisatie de jaarlijkse 10 zwoele zomerdagen op het dek 8 van de Concordia-garage nog meer door en voor Bredanaars maken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden