Oude stijl jazz in Waalse Kerk

Bloomline Jazz Quintet
Foto: Waalse Kerk Breda

Oude stijl jazz tonen zullen weer klinken in de Waalse Kerk, tijdens het Jazz Festival Breda. Van donderdag 10 mei tot en met zondag 13 mei is er een vol programma met maar liefst elf verschillende bands. De meeste uit Breda en een enkele van daarbuiten.

Uiteraard zijn er de jaarlijkse bands, zoals op donderdag vanaf 13:00 uur het Bloomline Jazz Quintet afwisselend met Efkes Anders Jasskapel en vanaf 16:00 uur The Orange Town Jazzband afwisselend met The Hugger Mugger Jazzband. Op vrijdag wordt gestart met het Cultuur Tijdens het Middaguur om 12:00 uur met The New Orleans Dixie Skater, daarna afwisselend His Masters Noise en The Sin City Seven. HI-5 Jazzband +1 sluit de dag af.

Wegens groot succes vorig jaar, ook dit jaar weer op zaterdagochtend om 11 uur het koffieconcert met dit jaar de Ballroom Syncopators. Speciaal hiervoor is er koffie mèt gebak. In de middag verder met The Orange Town Jazz Band en The Hugger Mugger Jazzband.

De vierdaagse wordt op zondag vanaf 13:30 uur afgesloten met The Old Fashion Band die wisselend zullen spelen met The Goody Goody Jazzband. Kortom het wordt weer ouderwets gezellig in de Waalse Kerk, aan de Catharinastraat 83 in Breda. En dit alles is gratis toegankelijk.

Het volledige programma vind je op www.waalsekerkbreda.nl/agenda . Hier is ook het programmaboekje gratis te downloaden.

Reacties

Cookieinstellingen