Word jij mijn nieuwe bankhangpartner?

Foto: Dierenopvang Breda

Ik ben Zira, het allerliefste staffordmeisje ooit. Ik heb afgelopen week mijn 6e verjaardag gevierd. Jammer genoeg was dat al mijn 2e verjaardig hier in de opvang.. In mei 2016 werd ik afgestaan door mijn vorige baasje. Hij kon mijn rare fratsen niet meer aan zei hij, het geduld was op.. Dus kwam ik hier, klaar voor een nieuwe start!

Die fratsen zal ik kort toelichten, want voor het juiste baasje valt het allemaal reuze mee. Ik kan best druk zijn en raak wat snel overprikkeld, met name als ik andere honden zie. Wanneer dit gebeurt ga ik een trekspelletje spelen met de riem (en je moet sterk zijn om dat van me te winnen!). Laat me daarbij wel zeggen dat ik je nooit, maar dan ook echt nooit met opzet pijn zou doen. Mijn verzorgers willen mij graag in een ‘prikkelarme omgeving’ plaatsen, met tuin om in te rennen. Ik vind het allemaal prima, zolang ik maar geknuffeld wordt.

Ik ben namelijk een eerste klas knuffelkont. Ze zeggen hier dat ik te groot ben om een schoothond te zijn, maar daar trek ik me niks van aan. Ik ben niet altijd even liefdevol behandeld in mijn leven, maar ben mijn liefde voor mensen totaal niet verloren. Ik hoor weleens verhalen over iets wat ‘Netflix’ zou heten? Ik wil AL die series zien! Op de bank, samen met jou. En dan mag je ondertussen mijn buikje kriebelen en zeggen hoe lief ik ben, dan geef ik je kusjes terug.

Word jij mijn nieuwe bankhangpartner? En wil je me daarnaast helpen regelmatig mijn energie kwijt te kunnen? Kom me dan alsjeblieft gauw opzoeken. 2 jaar is meer dan genoeg geweest!

Contact met dierenopvang

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden