Open Dag Nieuwe Veste

Foto: Nieuwe Veste

Luister, proef, kijk, doe mee en ontdek de wereld van Nieuwe Veste tijdens de open dag op zondag 27 mei. Alle deuren in het gebouw staan dan voor je open. Er zijn volop activiteiten op het gebied van taal, kunst en creativiteit.

Een mooi moment om te ontdekken wat ze nog meer doen naast het aanbieden van lessen en cursussen en het uitlenen van boeken. Je kunt zo binnenlopen.

Inspiratiemarkt  
Ontdek de wereld van Nieuwe Veste. Luister naar persoonlijke verhalen van cursisten, docenten, bezoekers én partners van Nieuwe Veste. In een verrassende en kleurrijke markt kun je van alles doen, proeven, luisteren en beleven.

Route langs verschillende werelden
Stippel je eigen route uit en ontdek de verschillende werelden zoals het Kinderplein, Kenniszone, Ontmoetingsplek, Filmcorner en Makersbase. Doe mee aan korte workshops, pop-up ontmoetingen en geniet van verrassende optredens. Er zijn exotische hapjes te verkrijgen en is er een speurtocht voor kinderen.

Informatiemarkt
Er is volop informatie en je kunt je inschrijven voor lessen en cursussen. In het hele gebouw zijn presentaties te zien en kun je een instrument uitproberen en je aanmelden voor een proefles.
Wil je weten welke lessen en cursussen er aangeboden worden? Op de informatiemarkt krijg je antwoord op al je vragen. Inschrijven kan bij de infokramen op het Cultuurplein.

Samenwerkingspartners
Nieuwe Veste werkt samen met partners aan een cultureel levendige stad. Samen met onder andere de GGD, Volksuniversiteit Breda, het Jeugdcultuurfonds, BredaTaal, PakhuisB en Stichting Maatschappelijke Opvang (SMO) werken ze aan allerlei stedelijke projecten.

Kijk voor het volledige programma op de website van Nieuwe Veste.

Wanneer? Zondag 27 mei, 12.00 – 17.00
Waar? Nieuwe Veste, Molenstraat 6, Breda
Toegang is gratis

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden