Praatcafé over knie- of heupbehandeling

Foto: Pixabay-publiek domein

Op donderdag 7 juni organiseert Amphia Orthopedie i.s.m. Zorghotel Merlinde het orthopedisch praatcafé voor mensen die meer willen weten over knie- of heupaandoeningen.

Tijdens het praatcafé worden kennis en ervaringen gedeeld en kunnen vragen worden gesteld aan experts van Amphia Orthopedie. De bijeenkomst duurt van 18.45 uur tot 21.30 uur en vindt plaats in zorghotel Merlinde in de Schorsmolenstraat in Breda.

In gesprek met zorgverleners en lotgenoten

Aan iedere tafel van acht personen wordt een specifiek onderwerp behandeld. Een orthopedisch chirurg, fysiotherapeut en verpleegkundig specialist begeleiden het gesprek en beantwoorden vragen. Deelnemers kunnen dankzij deze opzet in een kleine setting hun verhaal kwijt en vragen stellen over hun heup- of knie aandoening aan zowel de zorgverlener als lotgenoten.

Deelnemers kunnen kiezen uit twee van de vijf onderstaande onderwerpen:

  1. Pijn aan heup of knie, wat nu?
  2. De conservatieve (niet operatieve) behandeling
  3. Een nieuwe knie, wat betekent dat?
  4. Een nieuwe heup, wat betekent dat?
  5. Wat gebeurt er na de operatie?

 

Aanmelden en informatie
Meer informatie over het praatcafé is te vinden op de website https://hotelmerlinde.nl/orthopedisch-praatcafe/. Aanmelden kan via deze website of telefonisch via 076 751 3000. Vergeet niet te vermelden aan welke tafels u wilt deelnemen. U kunt twee onderwerpen kiezen. Het bijwonen van deze bijeenkomst is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen