Nieuwe Edities Prison Escape Online!

Foto: Prison Escape Facebook

Goed nieuws! Nadat ze regelmatig de vraag kregen om een editie te organiseren op een doordeweekse dag, heeft Prison Escape Breda besloten om een extra editie beschikbaar te stellen: op maandag 18 juni in de middag.

De Prison Escape is de enige beleving in de wereld waarbij jij je 3 uur laat opsluiten in een echte gevangenis, die zwaarbewaakt wordt door goed getrainde acteurs. Prison Escape geeft je het gevoel dat je regelrecht in een gevangenisfilm bent gestapt. Met een extra element: ook jij bepaalt het verhaal. Je maakt wezenlijke keuzes die kunnen leiden tot de ontsnapping.

Na de extra editie in juni, houden ze een zomerstop. De bewakers willen ook even vakantie vieren en aan het zwembad liggen natuurlijk..

Maar in de zomermaanden gaan ze achter de schermen wel keihard aan de slag met de productie Prison Escape om deze nog beter en uitgebreider te maken. In de maanden juli tot en met begin oktober staat er een ander groot evenement in de Koepelgevangenis van Breda gepland. Dit betekent dat ze geen Prison Escape kunnen organiseren in die periode maar het goede nieuws is dat de programmering voor de periode daarna inmiddels bekend is. Tickets voor deze edities en de extra editie op 18 juni zijn vanaf nu verkrijgbaar, via de ticketshop.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden