Inschrijven voor de Zwem4daagse

Foto: Edwin Wiekens

Van maandag 18 juni tot en met vrijdag 22 juni 2018 organiseert Sportbedrijf Oosterhout in samenwerking met zwemvereniging OZ&PC de Warande de Oosterhoutse Zwem4daagse. Het 50m sportbad van De Warande staat 5 dagen in het teken van 250m, 500m of 1000m zwemmen per dag met een hele gezellige sfeer.

Alle zwemmers zijn tussen 16:00 en 19:00 uur welkom om alle baantjes te zwemmen waarna de dag afgestempeld wordt. Ook dit jaar is het mogelijk om als individu of groep deel te nemen. Door middel van een speciale route hoeft niemand bang te zijn dat men de tel kwijt raakt.

De kosten voor de stempelkaart bedragen voor een individu € 5,- en als groep € 20,-. Is men al klaar met het zwemmen? Dan mag iedereen nog even lekker spelen op het buitenpark. Ook zullen er leuke randactiviteiten worden georganiseerd waar iedereen gratis aan mag deelnemen.

De zwem4daagse heeft 5 dagen, er hoeft echter maar 4 keer gezwommen te worden voor een mooie medaille/beker en een leuk cadeau. Voor alle fanatieke zwemmers is het wel mogelijk om 5 dagen te zwemmen. Zet wel vrijdagavond al vast in je agenda, de feestelijke uitreiking zal namelijk dit jaar centraal plaatsvinden op vrijdagavond rond 18:45 uur. Is het dan afgelopen? Zeker niet! Iedereen die deel heeft genomen aan de zwem4daagse mag gratis discozwemmen op dezelfde avond vanaf 19:15 uur!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden