Breda is een biertuin rijker

Steffen Morrison
Foto: Chassé Theater

Sluit vrijdag 8 juni de week af in de nieuwste Biertuin van Breda, op het voorplein bij het Chassé Theater. Luister naar de zomerse vibes van Alcuna Wilds, Blue Marble, Dakota en Steffen Morrison. Haal speciaalbier van lokale Bredase brouwerijen Frontaal en Witte Anker en eten van foodtruck Hupsaté en restaurant Front. Laat het weekend maar beginnen!

programma

16.00 tot 16.30 – Dj

16.30 tot 17.15 – Blue Marble

18.00 tot 18.45 – Alcuna Wilds

19.30 tot 20.15 – Dakota

21.00 tot 22.00 – Steffen Morrison

22.00 tot 0.00 – DJ

Blue Marble
Afgelopen najaar maakte Nederland kennis met Blue Marble. Met haar catchy, dansbare pop speelde de Utrechtse band ruim 25 shows tijdens Popronde Nederland.

Alcuna Wilds
Alcuna Wilds maakt poppy triphop, gekenmerkt door sfeervolle soundscapes, krachtige beats, sterke riffs en melancholische zang.

Dakota
Dakota is een vierkoppige Amsterdamse band bestaande uit Lisa Brammer, Lana Kooper, Tessa Raadman en Annemarie van den Born. Ze maken dromerige indie-pop die je van tijd tot tijd stevig wakker schudt.

Steffen Morrison
Het zijn artiesten als Steffen Morrison die het oude soulgeluid weer tot leven brengen en er een nieuwe, opwindende eigen draai aan geven. Met zijn grote overtuiging en zijn passie voor het genre is hij in staat echt iedereen te verrassen en op sleeptouw te nemen.

vrijdag 8 juni – 16.00 tot 0.00
gratis entree
Voorplein Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8 Breda

Kijk voor meer informatie op de website van het Chasse Theater of check het Facebookevenement.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden