Iktoon 2018 is van start

Foto: Iktoon

Vanaf 1 juni gaat iktoon van start, de grootste kunstmanifestatie van Nederland. De hele maand kunnen alle 6,4 miljoen kunstenaars van Nederland hun kunsten tonen. Ook Breda staat bol van de activiteiten, waaronder voorstellingen, exposities en proeflessen.

Tijdens de iktoon-maand hoeft niemand zich te vervelen in regio Breda. Er is van alles te doen! Ga op ontdekkingstocht met de voorstelling ‘Paradijsvogel’ van Theaterwerkplaats Tiuri. Liever zelf een keer op de bühne staan? Naast twee spetterende musicalshows geeft Stichting NoNonsense in juni proeflessen voor jong en oud. Benieuwd wat er nog meer in de buurt te doen is? Bekijk hier het volledige programma.

Over iktoon
Met zo’n 78.000 deelnemende kunstenaars, 3500 evenementen en 185.000 bezoekers is iktoon de grootste kunstmanifestatie van Nederland. Op meer dan duizend locaties in circa 130 gemeenten, worden voorstellingen, workshops, exposities, shows, kunstmarkten, openbare repetities en open dagen georganiseerd. Iktoon biedt alle 6,4 miljoen kunstenaars die Nederland rijk is hiermee een podium. Iedereen die een creatieve hobby heeft en dit wil laten zien, kan een evenement aanmaken. Door het hele land zijn kunstzinnige activiteiten te doen, bekijk het landelijke programma in de agenda op de website.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden