Wie maakt Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje?

Foto: Publiek domein

De voorronde van de strijd voor thuisbakkers en leerlingen vindt plaats op 19 februari 2019 bij het Cingel College in Breda. Het finale bakken is op 25 maart 2019, eveneens bij het Cingel College in Breda.

Bakkers, slagers, leerlingen en thuisbakkers zich vanaf nu aanmelden voor deze wedstrijd. Naast de eeuwige roem, is het voor de bakkerswinkel ook een garantie op een winkel gevuld met worstenbroodliefhebbers tot maanden na de uitreiking. Omroep Brabant gaat komend jaar al voor de 23e keer op zoek naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje.

Inschrijven kan tot 4 september 2018 voor ambachtelijke bakkers en slagers. En tot en met 18 januari 2019 voor thuisbakkers en leerlingen via de website van Omroep Brabant. Daar is ook het wedstrijdreglement te vinden. De bekendmaking van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2019 is op woensdagavond 27 maart tijdens een feestelijke prijsuitreiking bij Prinsentuin College in Breda

Mystery Shopper

De uiteindelijke winnaar in de categorie bakkers en slagers wordt driemaal bezocht door de Mystery Shopper. Hierdoor tellen ook de worstenbroodjes mee, die elke dag in de winkel worden verkocht. Dit maakt de strijd spannender en eerlijker.

De wedstrijd is een samenwerking van scholengemeenschap De Rooi Pannen, Summa College (beiden in Eindhoven), Cingel College in Breda, Markland College in Oudenbosch, de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging en Omroep Brabant.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden