Nieuw bestuur SP Breda gekozen

Foto: SP Breda

Op de ledenvergadering van woensdag 6 juni hebben de leden van de afdeling SP Breda met grote meerderheid een nieuw bestuur gekozen. Het nieuwe negenkoppige team gaat de komende twee jaar aan de slag.

Voorzitter Michel Verschuren (33) gaat door en naast hem komt nieuwkomer Pierre van Leent (67) als organisatiesecretaris. Paul Marijnissen (52) en Mario Bierbooms (57) zijn herkozen als bestuursleden. Het nieuwe team wordt versterkt door gymnasiast Oscar van Raak (17), Maartje Verheijen (29) en Tamara Verheijen (41). Nog meer versterking komt vanaf vrijdag, vanaf dan neemt ook Patrick van Lunteren (48) deel aan het bestuur. Zijn motivatie: “Met ingang van vrijdag zet ik mij weer vol in voor de mensen in Breda. Niet meer als wethouder maar nog altijd tussen de mensen en samen met de super gemotiveerde SP-vrijwilligers.” Het bestuur wordt gecomplementeerd door Bas Maes (38), die als fractievoorzitter ook lid is van het bestuur. Afdelingsvoorzitter Michel Verschuren over het nieuwe bestuur: “Met dit team is SP Breda klaar voor de toekomst. Samen met de leden, onze sterke fractie en de mensen in de buurten gaan wij voor een socialer Breda.”

Op die ledenvergadering zwaaiden Heleen van der Most, Adi Vranac en advocaat mr. Peter C. Schouten af. Na twee termijnen in het bestuur als penningmeester stopt Peter Schouten. Het succes van zijn advocatenpraktijk maakt dat hij zijn activiteiten voor de SP moet staken. Hij blijft altijd beschikbaar als adviseur voor fractie en bestuur. Verschuren: “Ik dank het oude bestuur voor haar inzet en toewijding de afgelopen jaren.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden