Lepeltje Lepeltje Breda 2018

Foto: Lepeltje Lepeltje

Na de eerste editie Lepeltje Lepeltje in Amersfoort volgden al snel meer steden. Vijf jaar later, anno 2018, zijn dat er inmiddels zes. En Breda is er uiteraard één van.

Voor de tweede Bredase editie verhuist het foodtruck festival naar het Wilhelminapark. Onder een (hopelijk) verrukkelijk lentezonnetje wordt er in het weekend van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juni lustig gelepeld. Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op. Lepeltje Lepeltje creëert weer een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. Leef je uit op eigenzinnige gerechten, of kies voor een klassiek recept.

Qua muziek is er ook voor iedere smaak wat wils. Op een kleurrijk podium in het midden van het park, zijn afwisselend bands, DJ’s en singer-songwriters te zien en horen. PopOrganisatieBreda en Lepeltje Lepeltje hebben hiervoor de koppen bij elkaar gestoken. Voor de allerjongsten is er op zaterdag en zondag een speciaal samengesteld kinderprogramma. Met workshops, optredens van muzikanten en theatermakers en knutselopdrachten worden de kids zoet gehouden. Ondertussen kun je even rondsnuffelen op de mooie-dingen-markt.

De toegang is zoals altijd gratis. Wil je meer weten over het muziek- of kinderprogramma, of over de food line-up? Alle ingrediënten vind je op de website.

Lepeltje Lepeltje
Wilhelminapark, Breda
Openingstijden:
Vrijdag 15 juni: 14:00 – 23:00
Zaterdag 16 juni: 12:00 – 23:00
Zondag 17 juni: 12:00 – 22:00

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen