Spreekuur voor mantelzorgers

Foto: Steunpunt informele zorg Breda

Mantelzorgers met vragen over bijvoorbeeld ziektebeelden, wet- en regelgeving of vragen over werk en zorg, zijn van harte welkom op het spreekuur van Steunpunt informele zorg Breda (StiB). Medewerkers van StiB staan op werkdagen klaar voor informatie en advies op maat.

Een afspraak maken voor het spreekuur kan via [email protected] of 076 – 750 32 00.

Ook in de avonduren
StiB is het kenniscentrum voor mantelzorg en biedt informatie, advies en ondersteuning op maat. Voor mantelzorgers die niet tijdens kantooruren naar het spreekuur op de Heerbaan kunnen komen, is het ook mogelijk in de avonduren een afspraak te maken via telefoon of beeldbellen (Skype of Facetime).

Digitaal antwoord op vragen
Naast het spreekuur kunnen mantelzorgers in Breda 24 uur per dag terecht op de vernieuwde website van StiB: www.stib-breda.nl. Het is dé digitale verzamelplaats voor informatie, ingedeeld in interessante dossiers met een thema. Bijvoorbeeld over wetten & regels, geldzaken of de combinatie van werk & privéleven met mantelzorg. Bij elk dossier staan antwoorden op veelgestelde vragen. Mantelzorgers vinden er ook interessante boeken, artikelen of filmpjes over het onderwerp. Daarnaast zijn er praktische tips die hen helpen om de zorgtaak te organiseren en vol te houden. Op deze manier biedt StiB ondersteuning op maat die op elk moment beschikbaar is.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden