Christophe van der Maat lijsttrekker voor VVD Brabant

Foto: VVD Brabant

Met nog negen maanden te gaan tot aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten hebben ook de Brabantse VVD-leden hun lijsttrekker gekozen. De VVD gaat de verkiezingen in met de 37-jarige Christophe van der Maat uit Breda.

Bij de Provinciale Statenverkiezingen in 2015 kwam de VVD als winnaar uit de bus. In de afgelopen vier jaar maakte de VVD deel uit van het provinciebestuur. Christophe van der Maat is sinds 2015 gedeputeerde ‘mobiliteit en samenwerking’.

“De VVD mag terugkijken op een succesvolle periode. Zelf heb ik me als gedeputeerde ingezet om knelpunten in de bereikbaarheid van onze provincie op te lossen. Zo heb ik goede afspraken met de minister kunnen maken over een snellere verbreding van de A58 tussen Breda en Tilburg en de A67 van Eindhoven tot aan Asten. Maar ook voor de verbetering van het vestigingsklimaat en de arbeidsmarkt hebben we als VVD in Brabant goede zaken gedaan. Het gaat heel goed met Brabant, maar we zijn nog niet klaar!”

Ook voor de komende jaren staat er genoeg op het spel, geeft Van der Maat aan: “De verkiezingen voor de Provinciale Staten zijn voor veel mensen een ver-van-mijn-bed-show, maar er valt écht wat te kiezen. Als VVD willen we knelpunten op het gebied van veiligheid, woningbouw en criminaliteit blijven aanpakken zodat je veilig en vrij kunt wonen in Brabant. We willen blijven investeren in de economie en er opnieuw voor zorgen dat de provinciale autobelasting niet omhoog gaan.”

De verkiezingen voor Provinciale Staten zijn op 20 maart 2019.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden