Kinepolis trakteert ‘Incredible’ gezin op Indoor Skydive Familiesprong

De nieuwe film Incredibles 2 is voor Kinepolis reden om groots uit te pakken. De bioscoopketen organiseert een unieke winactie met een superheld-waardige prijs: een Indoor Skydive Familiesprong!

Naast de winactie staan Kinepolis bioscopen in het weekend van 23 en 24 juni geheel in het teken van Incredibles 2, met een gethematiseerd Kids Weekend én een Incredibles Marathon.

Is jouw familie Incredible? Laat dit zien aan Kinepolis en maak kans op een Indoor Skydive Familiesprong. Durfals maken kans door voor 25 juni via Facebook of Instagram te delen waarom hun familie Incredible is, met vermelding van de tags #IncrediblesKidsWeekend en #KinepolisNL. Op 25 juni maakt Kinepolis bekend welk superheldengezin gewonnen heeft en zich mag gaan verheugen op de Indoor Skydive Familiesprong bij City Skydive in Utrecht. Speciaal voor Kinepolis doet Pip Pellens – die in de Nederlandstalige versie de stem inspreekt van Voyd – in het filmpje een oproep aan alle Incredible families om mee te doen.

Incredible gezinsuitje
Alle superheldengezinnen kunnen tegelijkertijd uitkijken naar het weekend van 23 en 24 juni, want dan is het speciale Kids Weekend Incredibles 2. Er zijn spelletjes en kinderen kunnen knutselen en kleuren; allemaal in het thema van de film. Daarnaast krijgt ieder kind een bekertje welkomstlimonade en een leuke verrassing (op=op). Een Incredible leuk uitje gegarandeerd!

Dubbel feest
The Incredibles kwam alweer 14 jaar geleden uit. Daarom biedt Kinepolis op zaterdag 23 juni de unieke kans om de twee delen achter elkaar in de bioscoop te zien tijdens de Incredibles Marathon. Beide films draaien in de Engelstalige versie, waarbij deel 1 in 2D en deel 2 in 3D wordt vertoond. Dubbel feest dus!

Kids Weekend Incredibles 2

  • 23 en 24 juni
  • Diverse filmvertoningen tussen 10:00 en 17:00 uur (Nederlandstalige versie, in 3D en 2D)
  • Activiteitenprogramma begint 1 uur voor aanvang van de film
  • Duur film: 135 minuten (incl. pauze)
  • Tickets: voor dit weekend gelden de reguliere ticketprijzen. Bestel ze hier!
  • In Kinepolis Almere, Breda, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Huizen, Hoofddorp (CineMeerse), Oss, Schagen (CineMagnus), Utrecht (Jaarbeurs) en Zoetermeer.

Incredibles Marathon

  • zaterdag 23 juni (16:00 uur)
  • Tickets €14,00
  • In Kinepolis Almere, Breda, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp (CineMeerse), Rotterdam (Cinerama), Schagen (CineMagnus), Utrecht (Jaarbeurs) en Zoetermeer.

Reacties

Cookieinstellingen